Arbortec

Arbortec er et engelsk firma, som blev grundlagt i 1990. Firmaet producerer arborist tøj, arborist støvler og udstyrstasker. Arbortec er især kendt for sit brede udvalg, som består af alt i topkvalitets udstyr til arborister. Blandt andet Arbortecs skærebukser kommer med et ultralet skæreindlæg med Dyneema. De har et åndbart ydre stof, der samtidig er slidstærkt. Det betyder i praksis, at du ved køb af udstyr fra dette brand, er sikret et modstandsdygtigt produkt, som kan holde til lidt af hvert og i mange år. Der skal nemlig rigtig meget til for at det går i stykker eller revner. Se vores sortiment af arborist udstyr og tøj fra Arbortec herunder.

Sorter faldende

1-12 af 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1-12 af 29

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Topkvalitets arborist skærebukser, jakker og udstyr fra Arbortec

Arbortecs mange modeller udbydes i skæreklasse 1 (20m/s), men nogle af modellerne kan du også finde i skæreklasse 2 (24m/s). Vi har de forskelle varianter her på siden og altid til skarpe priser. I vores udvalg af Arbortecs jakker finder du en række forskellige farver, så de kan matche dine skærebukser. Du er således helt sikker på, at du kan finde lige præcis den kombination, der passer dig bedst. Arborist jakkerne fra Arbortec har forstærkninger på de mest udsatte områder, så du ikke rykker hul på dem. Derudover er de lavet af et materiale, som virker kølende, og på et udvalg af modellerne er det også muligt at lyne ærmerne af. Reflekserne er desuden medvirkende til, at du synlig uanset i hvilke situationer, du befinder dig i. Med arborist tøj og udstyr fra Arbortec er der tænkt på det hele.


Stort udvalg af skærestøvler og udstyrstasker fra Arbortec

Arbortec producerer også et udvalg af mange forskellige skærestøvler. Deres mest populære model er Scafell Lite, som er en skæreklasse 2 (24m/s) støvle. Støvlen er af yderst god kvalitet, eftersom den har stål tå og er vandtæt og åndbar. De kommer med Vibram 4D sål, som gør den velegnet til arbejde, både på jorden og i træet. Det er støvler, der holder i lang tid, så du ikke behøver at udskifte dem hvert år. Herudover producerer Arbortec også udstyrstasker i forskellige størrelser, både til reb og klatreudstyr. Taskerne er produceret i et stærkt og vandtæt materiale, så dit arborist udstyr er beskyttet på bedstevis. Du finder her på siden også legetøjsplæneklipperen, der kan give dig gode stunder med børnene i haven, men du slår græsset. Når du handler hos os, kan du altid være sikker på en god kvalitet. Uanset om der er tale om en legetøjsplæneklipper eller skærestøvler m.m. Hvis du har spørgsmål så tøv ikke med at kontakt os her.